Haber

ABD Başkanı Joe Biden, Delaware’de Güneşlenirken Görüntülendi

ABD lideri Joe Biden, memleketi Delaware’de üstünü çıkarıp güneşlenirken fotoğraflandı.

Joe, Pazar günü Rehoboth Beach’te kendi kendine yeterli hissediyordu. TMZ tarafından elde edilen fotoğraflarda, POTUS ve FLOTUS bir sürü gerçek eşyayla birlikte kıyıda yürüyorlar ve onlara bir dizi Zımni Hizmet casusu eşlik ediyor.

JB şort, tişört ve plaj kıyafetiyle uyumlu bir beyzbol şapkası giyiyordu. Bir keresinde üstünü çıkarıp dinlenmek için bir sandalyeye oturdu ve torunu vücudunu sergiliyordu!

Sıcak havada kısa bir süre dolaşmış gibi görünüyor ama gölgenin altındaki bir sandalyeye oturdu. Jill onunlaydı ve okumakla meşgul görünüyorlardı.

Bu olay, birkaç hafta önceki bir olayı anımsatıyor – kokainin hızla keşfedilmesinden sonra… Ancak bu dava çözülmedi. O sırada Joe da bazı kitaplar okuyordu ve karısının güneş saati taktığı görüldü.

Başkanın görev süresine hâlâ gölge düşüren Hunter da dahil olmak üzere diğer aile üyeleri burada görünmüyor. Kongre’deki eski bir iş ortağının potansiyel olarak zarar verici sözleri de dahil olmak üzere, Hunter hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor.

Ama Joe için güneşli günler ve gülümsemelerden başka bir şey olmayacak gibi görünüyor. Sahilin keyfini çıkar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu