Haber

AK Parti Ağrı İl Müdürlüğü 31 Mart Yerel Seçimleri adaylarını tanıttı

AK Parti Ağrı İl Müdürlüğü, toplantıda 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yarışacak adayları tanıttı.

Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Belediye Başkanı Adayı Mehmet Salih Aydın, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, “Eski Türkiye’de bu yoktu. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eski Türkiye’de Türkiye’nin olduğu yerler vardı. Doğu ile Batı aynı değildi. Batı farklıydı, doğu farklıydı. Peki şimdi öyle mi? Elhamdülillah, Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve hedefleriyle, AK Parti hükümetiyle birlikte, Devlet ayakta kalsın diye insanlığa hizmet anlayışı, ülkemizin batısı da doğusu da birdir. Ağrı birdir, Edirne birdir. Hepimiz biriz ve kardeşiz, diyoruz elhamdülillah. Bunun için büyük bedeller ödendi. Bu anlayış hakimdir. Elhamdülillah büyük zorluklar aşıldıktan sonra aşılmıştır. Türkiye bu günden, bu anlayıştan ve hizmetten asla geri adım atmayacak. O zamanda geleceğiz diyenlerin durumunun ne olduğunu görüyoruz. birbirine yakın olanlar bugündür. Ne diyorlar, iyi ki iktidara geldik. “Biz buraya gelmeseydik, ülke nasıl olurdu?” demeye başladılar. Millet İttifakı’nın bütün üyeleri tek tek söylemeye başladı. Hatta bunu sadece birbirlerine değil kendilerine de söylemeye başladılar. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti hükümetiyle birlikte AK Parti yerel yönetimlerinde belediye hizmetlerinin de gündeme gelmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Bunu biliyoruz, buna inanıyoruz ve güveniyoruz. AK Parti’nin anlayışlarından biri de, seçimlerde vatandaşlarımızın ve milletimizin takdiri ne olursa olsun, bizim şerefimizin tacıdır. Elhamdulillah bugün bu noktaya ulaştık. Ama 31 Mart seçimlerinde sandığa gitmeyen tek vatandaş kalmamalı. Herkesi sandığa götürmeliyiz. Bunun için gece gündüz çalışmalıyız. Sandıktan başarıyla çıkmak için kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle, mahalle mahalle samimiyetle, gayretle, tevazu ile dolaşacağız. Herkesi memnun edeceğiz. Herkesin elini sıkacağız” dedi.

Toplantıda AK Parti’nin Ağrı’da yarışacak il, ilçe ve belde belediye başkan adayları da tanıtıldı. Adaylar partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Toplantı sloganlarla sona erdi. – AĞRI

saraykoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu