Haber

“Hatay’da baraj patladı” iddiasını öne süren Oğuzhan Uğur ve ekibi tepki gösteriyor

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından 10 ilde büyük yıkım yaşanırken, enkazda zamana karşı yarış devam ediyor. Hatay’da önceki akşam baraj duvarlarının çatladığı iddiası kentteki çalışmaları sekteye uğrattı.

BARAJ DUVARININ ÇATLADIĞINI İDDİA ETTİLER

Moderatörlüğünü Oğuzhan Uğur’un yaptığı Babala TV hesabından attığı tweet’te, “Hatay Antakya Yarseli Barajı duvarı çatladı. Allah aşkına buraya ekip gönderin. Çok yağmur yağıyor.” terimler kullanıldı. Bu haberin ardından kentte kısa süreli panik yaşandı ve arama kurtarma ekipleri çalışmalarını durdurdu.

BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Olayın ardından Bakanlık ve Valilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve çalışmaların kaldığı yerden devam ettiğini açıkladı. Ancak bu iddiayı sosyal medyada ortaya atan Oğuzhan Uğur ve grubu büyük tepki gördü.

O tepkilerden bazıları şunlardır:

KENDİNİ BU ŞEKİLDE SAVUNMAK

Tepkiler üzerine açıklama yapan Uğur, “Bir bakanlık yetkilisi haberi doğruladığı için ekip paylaştı! Yalan olduğu ortaya çıkınca hemen sildiler. Yazışma görüntüleri var. takipçisi sizlerle paylaşalım… dedi.Yaptığı açıklamanın ardından gözleri dönen Uğur, son paylaşımında bahsettiği yazışma görüntülerini şu ana kadar sosyal medya kullanıcılarıyla paylaşmadı.

ercis-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu