Yaşam

Liste açıklandı! Ünlü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Manisa 1. olağan milletvekili adayı oldu.

Seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler de ünlü isimleri seçim listelerine alıyor. Birçok ünlü oyuncu ve müzisyen farklı partilerden aday adayı olduklarını açıklarken, merakla beklenen AK Parti milletvekili aday listesi açıklandı.

MANİSA’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUN

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üç dönem iktidara gelmesi nedeniyle milletvekili aday listesinde büyük değişiklik oldu. Açıklanan listede Akdeniz dizisi Barbaroslar Kılıcı’nın Dervişi Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa’da birinci aday oldu.

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KİMDİR?

Bahadır Yenişehirlioğlu yazar, sinema ve dizi oyuncusudur. 26 Mayıs 1962’de Manisa / Akhisar’da doğdu. 1979 yılında Akhisar Lisesi’nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi ve 1985 yılında mezun oldu. Daha sonra Manisa/Akhisar’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Çoğunlukla roman yazdı. Kendisi aynı zamanda avukattır; Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Haberler.com’u okumaya devam edin. Tarafsız bir şekilde size en doğru bilgileri sunuyoruz.

2017-2021 yılları arasında TRT 1’de yayınlanan Payitaht “Abdülhamid” dizisinde 5 dönem canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteri ile üne kavuşmuştur. Yenişehirlioğlu, Barbaroslar: Kılıç dizisinde Derviş karakterini canlandırmıştır. Akdeniz’in, TRT 1’de yayınlanan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu