Haber

Mehmetçik teröristin yaralarına müdahale etti

IRAK’ın kuzeyinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yaralanan kadın terörist ‘Marya Umut’ kod adlı Şengül Bulut’un yaralarına Mehmetçik müdahale etti. Bakanlığın paylaştığı videoda Türk askerinin kendisine gösterdiği şefkati anlatan terörist, beni sırtlarına almayı bile teklif etti. Yaklaşımları çok farklıydı, çok etkilendim dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde düzenlenen operasyonda yaralanan ‘Marya Umut’ kod adlı Şengül Bulut’un Mehmetçik tarafından sedyede götürülürken ve aldığı yaraların ardından görüntülerini yayınladı. Tedavi altına alındığını medya hesabından paylaştı. Şengül Bulut, videoda Türk askerinin kendisini yaralı bulduğunu, onu bulduklarında ilk işlerinin yaralarıma müdahale etmek olduğunu belirtti. Su verdiler, yemek verdiler, ellerinden geleni yaptılar. Beni evlerinden çıkarmak için sırtlarına almayı bile teklif ettiler. Yaklaşımları çok farklıydı, çok etkilendim. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Sabahtan beri buradaki tüm arkadaşlarım tüm yaralarımı tekrar tekrar açıp pansuman yapıyor, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bunu söylemek istedim, bu şekilde bilinmesi gerekir sözlerini kullandı.

Paylaşılan görüntüyle ilgili yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilirken, ‘Marya Umut’ kod adlı Şengül Bulut adlı kadın terörist de sağ olarak ele geçirildi. Askerlerimiz tarafından yaraları tedavi edilen ve devletimizin şefkatini hisseden kadın terörist, kahraman askerlerimizin kendisine nasıl davrandığını anlatıyor.

gordes-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu