Haber

Nusaybin’de uyuşturucuyla mücadele operasyonu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde polis ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gece saatlerinde mezarlıklarda, park ve mesire alanlarında ve boş binalarda incelemelerde bulundu.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kayabaşı’nın talimatıyla kontrollerini yoğunlaştıran ekipler, ilçe genelinde eş zamanlı olarak uyuşturucuyla ilgili kontroller gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki mezarlıklarda, park ve dinlenme alanlarında, boş binalarda ve halka açık yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti ve taşımacılığı yapan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız menfaat elde etmek, bu suçları pazarlamaya çalışarak çocukları ve gençleri zehirlemeye ve hayattan uzaklaştırmaya çalışmaktadırlar. uyuşturucu-uyarıcı ticareti yapmaya çalışıyorlar. Unsurları temin eden ve taşıyan veya herhangi bir şekilde bu suça katılan şüpheliler hakkında en aktif ve kararlı işlemin yapılacağı vurgulandı. – MARDİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu