Ekonomi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası IDEF23 Fuarına Katıldı

Savunma ve güvenlik alanlarında değerli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu haline gelen IDEF23 Fuarı’na Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İtimat Kuzu katıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası İcra Kurulu Başkanı İtimat Kuzu, Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Savunma Sanayii Lideri Prof. Dr. Haluk Görgün, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ARMSTO Yürütme Konseyi Lideri Vefa Kuzu, 55 ülkeden 1461 firmayı bir araya getiren 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF23) kapsamında açılan stantları ziyaret etti.

Firmaların çalışmalarını yakından inceleyen Kuzu, ülke savunma sanayisinin son yıllarda gösterdiği gelişimi ve gelinen son noktayı görmekten gurur duyduklarını söyledi. Sergilenen eser ve sistemlerin Türk savunma sanayisinin geldiği noktayı tüm dünyaya gösterdiğini belirten Kuzu, “Yerli ve milli proje, ürün ve hizmetlere katkıların yer aldığı fuarı ziyaret ettik. Uluslararası olarak 2 yılda bir düzenlenen fuar, savunma sanayisinin başarısıdır.Başlangıçtan bugüne IDEF’in dünya çapında hak ettiği prestijli konuma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” – SİİRT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu