Yaşam

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’dan dikkat çeken Mehmet Yılmaz Ak Hareket Geldi!

Kanal D’nin sevilen dizisi için aldığı nihai kararın ardından dizinin Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak beklenmedik bir şekilde diziden ayrıldı. Mehmet Yılmaz Ak da diziden neden ayrıldığına dair sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Bunun üzerine dizinin senaristi Sema Ergenekon tepkisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Son zamanlarda başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı gişe rekorları kıran Kıyamet dizisi final yapma kararı aldı.

Büyük final öncesi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı Pars’tan beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

Ayrılık haberinin ardından Ay İmal, sosyal medya hesabından Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden neden ayrıldığına dair bir açıklama yaptı.

Ay Yapım’ın ardından Mehmet Yılmaz Ak, birkaç saat sonra kendi sosyal medya hesabından diziden neden ayrıldığına dair bir açıklama yaptı:

Ardından dizinin senaristi Sema Ergenekon, sosyal medya hesabından Mehmet Yılmaz Ak’ı takipten çıkardı!

Diziden beklenmedik bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak’a Sema Ergenekon’un tepkisinin nedeni, eşi Uğur Aslan’ın ağabeyi de dahil olmak üzere birinci derece yakınlarını kaybetmesine rağmen diziye devam etmesi olarak düşünüldü.

Kıyamet’in son bölümlerinde Rıdvan’ı öldürerek Pars karakterini ağırlaştıran Sema Ergenekon, bu davada dizinin gidişatını değiştirecek gibi görünüyor.

babadaghaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu