Haber

Çatalca’da Yangın: Ahır Kullanılamaz Hale Geldi

ÇATALCA’nın çimenlik alanında başlayan yangın yerleşim alanına da sıçradı. Yangında bir ahır kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekiplerinin 2 saat çalışmasının ardından yangın söndürüldü.

Yangın, henüz belirlenemeyen nedenle Ovayenice Mahallesi Doğantepe çıkmaz sokağında saat 15.00 sıralarında çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine de sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Bir çiftlikte bulunan ahırın yanması nedeniyle tarafı kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin yaklaşık 2 saat çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeni, yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

“İNSANLAR DİKKAT ETMİYOR, TÜM YOLU TUTUŞTURDU VE BURAYA GELDİ”

Yangının yol kenarında başladığını ve ardından tarlaya ulaştığını belirten Şahin Çevik, “Neden çıkıyor? Her yerde anız, balya, buğday, kuru tarla var. İnsanlar dikkat etmiyor. Sigara atıyorlar. , sağa sola şişeleri atın Yol boyunca alev aldı Buradan buraya samanlarımız yandı Kümesler yandı Dikkatli olmak lazım Sigaradan olduğunu düşünüyoruz Başka bir şeyden şüphelenmiyoruz şimdilik korktuk tabi itfaiyeyi aradık şoförün arkadaşlarını aradık kovaları getirdik yangına müdahale etmeye çalıştık ama ne kadar uzağa müdahale etsek de yük oluyor sonra itfaiyeci arkadaşlarımız geldi, müdahale ettiler. 150 dönümün üzerinde görünüyor, ne kadar kaybımız var henüz belirlemedik. Sonra bakarız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu