Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Basın Mensuplarıyla Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte basın mensuplarıyla buluştu.

Belediye Başkanı Fatma Şahin, medya departmanının toplum ve kent açısından değerinin vurgulandığı özel otelde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle sohbet etti. Şahin, toplantıda ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin son 10 yılda gerçekleştirdiği değerli projeler ve yeni çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Şahin, sunumun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Bugün bu ortaklığın, bu kader birliğinin tanıklarıyız.”

Toplantıda sunum öncesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehre ve ülkeye hizmet etme çabası ve sevgisi içinde olduklarını belirterek, “Hayat geçiyor. Onu nasıl harcadığınız, hangi hizmeti yaptığınız çok kıymetli. bu ülkenin ihracatının her sayısının değişimi, okuyan her çocuğun eserinde, bu Şehrin hedeflerine ulaşması için bir sevgimiz, sevgimiz, sevgimiz var. Bu yüzden birbirimizi seviyoruz. Bu yüzden kaderi paylaştık birbirimizle. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta birlikteyiz diyoruz. Bu yüzden dünyanın en büyük felaketinde, en büyük millet dayanışmasından uzaklaştığımızda yanımızdaydınız. “En büyük anımızda yanımızdasınız.” güzel gün. Bugün biz de bu ortaklığın ve kader birliğinin şahitleriyiz” dedi.

“Kalem kılıçtan keskindir, bir kutu mürekkep filodan daha güçlüdür.”

Gazetecilerin gece gündüz demeden ülke üzerinde hassas çalışmalarının önemine vurgu yapan Şahin, “Bizim medeniyetimizde kalem kılıçtan keskindir, bir kutu mürekkep donanmadan güçlüdür. Bugün bu büyük yolculuğa tanık oluyoruz. Yarına da büyük bir amaç ile yolumuza devam ediyoruz.Bize güvenen halkımıza, hemşehrilerimize teşekkür ederiz.Tüm taraflara yani herkese teşekkür ederiz.İnanç her menfaatin başıdır.Sevgi dediğimiz saygıdır , Vefa ve sorumluluk inançla başlar. İnanç olmadan hiçbir şeyi başarmak mümkün değildir. Size güveniyoruz. Bu inanç yolculuğunda yeni hedeflere gidiyoruz. Her yıl bildiğiniz gibi bir klasik haline geliyor.” Ulaştığımız noktada sizleri fazla yormadan, daha çok dinleyecek sorumluluk ve hesap verebilir bir konumdayız” dedi.

Toplantıda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik de gazetecilik mesleğinin değeri ve günümüzdeki yeri hakkında konuşmalar yaparak gazetecilere seslendi. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu