Haber

Milletvekili paylaştı! Aziz Yıldırım’ın son halini görenler gözlerine inanamadı

Son zamanlarda bazı sarı-lacivertli taraftarlar onu yeniden lider olarak görmek istiyor. Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra ilk kez görüldü.

SEVİLEN KİLO İLGİ GÖRDÜ

Fenerbahçeefsane başkan Aziz Yıldırım Milletvekili Cemal Enginyurt ile bir araya geldi. Enginyurt’un Twitter hesabından” FenerbahçeAziz Yıldırım Bey ile beraberiz.” ifadesini kullanarak paylaştığı fotoğrafta Yıldırım’ın çok kilo verdiği görüldü.

AZİZ YILDIRIM DÖNEMİ FENERBAHÇE

Fenerbahçe Aziz Yıldırım’ın başkanlığı döneminde kurduğu futbol grubu ile 6 lig şampiyonluğu, 8 lig şampiyonluğu yaşamıştır. Takım, Aziz Yıldırım liderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finale yükseldi. Fenerbahçe başkanlığında SporFutbol, ​​kadın ve erkek basketbol, ​​kadın ve erkek voleybol branşlarında bire bir lig şampiyonu olan kulüp, 5 branşta 5 şampiyonluk kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Başkanlığı döneminde kulüp yatırımlarına büyük önem veren ve Şükrü Saraçoğlu Stadı’nı parça parça yeniden yaptıran Aziz Yıldırım, basketbol takımı için yeni bir salon yaptırdı. Düzce Topuk Yaylası’nda kamp tesisleri yapan Yıldırım, tesisleri yeniliyor ve Ankara’da konaklama tesisi de yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu