Haber

Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’den tepki çeken sözler: Filistin halkı bunu hak ediyor

Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, “Katliamı kınıyorum ama bu Filistin halkı, bu Araplar bunu hak ediyor. Kendi topraklarınızı İsraillilere sattınız, mülk sahibi olurken kiracı oldunuz.” sözleriyle tepki gösterdi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKİYOR

İsrail Ordu, yıllardır olduğu gibi son 15 gündür de Gazze’yi aralıksız bombalıyor. 5 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği Gazze’ye 2 haftadır gıda, su ve yakıt sağlanamıyor. Dünya çapında birçok insanın tepki gösterdiği İsrail-Filistin savaşıyla ilgili ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’den şaşırtıcı bir açıklama geldi.

“FİLİSTİN HALKI BUNU HAK EDİYOR”

Sokak röportajında ​​her gün onlarca masum insanın öldüğü savaşa ilişkin konuşan Taşdöğen, İsrail’i kınarken aynı zamanda Filistinlileri ve Arapları da eleştirdiğini belirterek şunları söyledi:

“Katliamı kınıyorum ama bu Filistin halkı, bu Araplar bunu hak ediyor. Kendi topraklarınızı İsraillilere sattınız, mal sahibiyken kiracı oldunuz. Para her şey değildir. Vatan kanınızı dökerseniz vatandır.” .Başımızda bir Atatürk vardı.Onların yok, keşke olsaydı.. Nerede bütün Arap toplulukları?Neden Filistin’e yardım etmiyorlar?Ben ırkçı değilim ama Araplardan nefret ediyorum. Allah oradakilerin yardımcısı olsun. Sokağa çıkıp Gazze’ye Mehmetçik diyenler önce kendileri gitsinler. Orada savaş yapsınlar. Askerlik bile yapmamışlar. Ama eğer bizi ilgilendiren bir olay varsa Ben kendi ülkemde bayrağımı ve topraklarımı savunacağım ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım.”

yenisehir-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu