Haber

Vali Enver Ünlü Akhisar’da incelemelerde bulundu

Manisa Valisi Enver Ünlü, ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar’a giderek incelemelerde bulundu.

Vali Ünlü, Akhisar ilçesine yaptığı ziyarette Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Şehit Halil Sami Dinçer’in ailesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile ilçedeki zeytin fabrikasını ziyaret ederek, yeni yapılan Kaymakamlık inşaatında incelemelerde bulundu. Hizmet Binası.

Vali Enver Ünlü, Akhisar ilçesine yaptığı ziyarette ilk olarak Akhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve kaymakam çalışanı tarafından karşılanan Vali Ünlü, Kaymakam Kütük’ten ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Akhisar Belediyesi’ni ziyaret edin

Vali Ünlü, kaymakamlık ziyaretinin ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti. Önder Dutlulu, belediyenin ilçedeki çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Vali Ünlü, Başkan Dutlulu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü, Akhisar ilçesinde Filistin’de vefat edenler için dağıtılan pilav yardım kuruluşuna da katıldı. Vali Ünlü vatandaşlara pirinç dağıtırken, gençler ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Şehidin ailesini ziyaret etti

Vali Enver Ünlü, askerlik görevini yapmak üzere er olarak görev yaptığı sırada 1995 yılında Şırnak Gabar Dağı Kaletepe Mevkii’nde bölücü terör örgütü üyeleriyle çıkan silahlı çatışmada şehit olan Halil Sami Dinçer’in ailesini ziyaret etti. Şehit Halil Sami Dinçer’in ailesiyle sohbet eden ve anılarını soran Vali Ünlü, şehit ailelerinin Türk Milletinin emaneti olduğunu, şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımıza minnet ve şükran borçlu olduğumuzu söyledi.

Vali Ünlü, şehidin ailesini ziyaret ettikten sonra Akhisar ilçesinde yeni inşa edilen Kaymakamlık Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edin

Vali Enver Ünlü, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçede yürütülen asayiş ve güvenlik faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ünlü, işçilere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü, Akhisar ilçesine yaptığı ziyareti ilçede faaliyet gösteren zeytin fabrikasını ziyaret ederek tamamladı. Vali Ünlü, üretimle ilgili yetkililerden bilgi aldı. – MANİSA

saraykent-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu